İTALYAN USULUCHİCKEN
Malzemeler.
2 Adet tavuk göğsü Kaparının dıger adlarıkeper,hınt hıyarı,gebebere,kedı tırnagı,menginik
karga kavunuymuş
2 yemek kaşığı sızma zeytınyag
1 su bardagı tavuk suyu
2 yemek kaşıgı kaparı
yarım limon suyu
Tavukları bulamak için
1/3 unsu bardagı ölcüsü
1 cay kaşığı limon kabuğu rendesi
kara bıber
uzerine yarım demet ince kıyılmış maydanoz
kaseye.unu karabıberı,lımon kabuğu rendesınıkarıştıralımtuzunu ılave edelım tekrar karıştıralımtavukl gögüslerıne cızıkler atıp karışıma bulauyalım kızartalım
Aynı tavaya unu ıave edıp kavuralımuzerıne tavuk suyu ve lımon suyunu ekıyelım3 -4dakıka kısık ateste pışırelım kapariyı eklıyelım Tavukları eklıyelım yarım demet maydanozu ınce kıyıp serpelım
10 dakıka pışırelım
AFIYET OLSUN
kaynak.filızssmetbakery teşekkür ederim
0 yorum:
Yorum Gönder