18 Ocak 2018 Perşembe

PACA CORBASI (Esımın elıne saglık

PACA CORBASI


Kasaptan aldığımız paçaları bıçakla temizledikten sonra ocakta
üstlerindeki tüyleri tütsülüyoruz.
Sonra düdüklü tencerede kapağı açık şekilde orta ateşte 1 saat pişiriyoruz.
Etler piştikten sonra kemiklerinden ayırıyoruz.
Sonra kendi piştiği suya paça etlerini katıp kısık ateşte yarım saat pişiriyoruz.
Pişirme işleminin ortasında çorbaya Terbiyesini katıyoruz.
terbiyesi için
4 kaşık yoğurt,1 yumurta ve 1 kaşık unu çırpıp çorbaya ekliyoruz.
Çorbamız Hazır olunca sirkesini ve sarmısağını  arzuya göre servıse hazır 

https://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler