18 Ocak 2018 Perşembe

ıyı krep nasıl yapılır


1. Hamurda krep için olan sıvı unun yapışkanlığını artırmak için sıcak ilave edilmelidir.

2. Krepleri lezzetli ve güzel yapmak için, elenmiş unun biraz durmasına izin verin, hemen kullanmayın.

3. Tuz ve şeker reçeteye tam olarak uymalıdır. Tuzlanmış hamur kötülükle dolaşıyor ve gözleme soluyor. Aşırı şekerden hamur sertleşir.

4. Krep unu tuzlu suda seyreltilirse, testte topaklar kalmayacaktır.

5. Krep kızartması için kızartma tavası önce tuz ile serinmelidir, sonra bir peçete ile silin, sonra yağ ve hamur dökün.

6. Üçüncü kez küçük bir ateşte olduğunda, krepleri 2 tavada kızartmak için uygundur. Krep ve sıcak tereyağı ile yağlanmalıdır. Kazıkları zaman zaman çevirmek arzu edilir, daha sonra son gözleme hazır olduğunda ilkinin soğuması için zaman kalmayacaktır.

7. Dönerken yassın koparsa, hamura un ve yumurta ilave etmeniz gerekir.

8. Krepları ısıtmak için, yığın folyo ile kaplanmalı ve 10-15 dakika boyunca üst seviyedeki 140 C'ye kadar önceden ısıtılmış bir fırın içine konmalıdır.

9. Çoğu zaman bütün pişmiş krep yemeye çalışmaz. Ertesi gün çok lezzetli ve taze değiller. dün taze gözleme vermek için, dört katlayın hafifçe yağlanmış ya da pişirme kağıdı tepsiye kaplı (form) uzanır ve 4-5 dakika için koymak, bir tarafta (iç) şeker ile küçük bir tutam her gözleme gerekir. maksimum ısıtılmış. Yakmamaya özen gösterin. Sonuç olarak - masanızın üzerinde lezzetli, gevrek, karamel krep! Hatta taze pişmiş daha lezzetli. Deneyin!

Bonet iştahınızı!

isto

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler