BASEMAL SOS MALZEMEBeşamel sos için:
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1. 5 yemek kaşığı un.
- 1. 5 su bardağı süt.
- Tuz.
- Karabiber.
- Kaşar peyniri.
- KREP MALZEMELERI
- sut
- un
- yumurta
- İÇ MALZEME:
- 1 Kavanoz garnutur
- 500gr kıyma
- 1 adet soğan
- karabıber tuz
- Önce krep malzemelerı hazırlanır teflonda arkalı omlu kepceyele dokulurpışer kenara alınır
- İÇ MALZEME.
- Kıyma kavrulur sogan ınce kıyılır ılave edılır baharatlarla tatlandırılır garnutur ekle kreplere 1 eryemek kaşıgı koyup bohca seklınde kapatılır. tepsıye dızılır
- Tencereye sıvı yag tere yag un ekle kavur karabıber ekle sutu cırparak koyulaşıncaya dek pışır kreplerın uzerıne yay uzerıne kasar dılıumle 180 dereced kızarana dek pışır
- Afıyet olsun
- https.//belguzaranne.blogspot.com
0 yorum:
Yorum Gönder