2 adet kereviz
3 adet havuç
1,5 litre su
3 kaşık un veya krema
1 soğan
1 adet patates
2 kaşık margarin
Tuz
Yağ hafifçe eritilir. İçine ince doğranmış soğan ilave edilir. Birkaç
kez çevrilir. Üzerine yıkanmış ayıklanmış ve ufak ufak doğranmış kereviz
ve havuçlar ilave edilir. 1-2 kez daha çevrilir. Üzerine hafifçe
sulandırılmış, boza kıvamına getirilmiş un ilave edilir Ben krema kullandım. Bu şekilde de
1-2 defa çevrildikten sonra üzerine su ilave edilip yarım saat kadar
pişirilir. Arzuya göre tuz konur.
Not: Kereviz sapları ayrılıp çorbanın pişmesine yakın ince ince doğranmış olarak ilave edilirse daha lezzetli olur.
https.//belguzaranne.blogspot.com
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
10 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder