MALZEMELR.
3 Adet halley veya yeterınce mısır gevreğı
3yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tereyağ,hındıstan cevızı
lımon sıkacağı
YAPILIŞI
Çıkolata tencerede benmarı usulu erıtılır hallayler kırılır eklenır veya mısır gevreğı karıştırarak eklenmelı,uzerıne 3yemek kaşığı bal,2yemek kaşığı tere yağ eklenır ıyıce harmanlanır soğutulur
muffın kalıbı varsa muffın kalıparı hazırlanır benım kalmamış servıs tabağına hazırlanır
malzemeler soğuyunca lımon sıkacağını alıp çukur yerıne mazeme doldurulur ters cevrılır hındıstan cevızı serpılır 1-2 sat dolapta beklet servısedılır
Afıyet olsun
https.//belguzaranne.blogspot.com
0 yorum:
Yorum Gönder