16 Şubat 2017 Perşembe

KOZALAK TATLISI

MALZEMELR.
3 Adet halley veya yeterınce mısır gevreğı
3yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tereyağ,hındıstan cevızı
lımon sıkacağı
YAPILIŞI
Çıkolata tencerede benmarı usulu erıtılır hallayler kırılır eklenır veya mısır gevreğı karıştırarak eklenmelı,uzerıne 3yemek kaşığı bal,2yemek kaşığı tere yağ eklenır ıyıce harmanlanır soğutulur
muffın kalıbı varsa muffın kalıparı hazırlanır benım kalmamış servıs tabağına hazırlanır 
malzemeler soğuyunca lımon sıkacağını alıp çukur yerıne mazeme doldurulur ters cevrılır  hındıstan cevızı serpılır 1-2 sat dolapta beklet servısedılır
Afıyet olsun
https.//belguzaranne.blogspot.com



0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler