- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 2 dal biberiye
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
Nasıl Yapılır?
- Patatesleri elma dilimi halinde kesin ve geniş bir karıştırma kabına aktarın.
- Patates dilimlerini zeytinyağı, toz kırmızı biber, kekik, biberiye, rendelenmiş sarımsak ve tuz ile karıştırarak harmanlayın.
- Tabanını yağlı kağıt ile kapladığınız fırın tepsisine baharatlı patatesleri yayın.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25- 30 dakika kızarana kadarkızartın arzuya göre ınce kıyılmış maydanoz veya kışnişle servıse hazır
0 yorum:
Yorum Gönder