KURU FASULYE.
MALZEMELER
.500 gr oturak fasulye
300 gr kuzu kuş başı
2 det kuru soğan
1yemek kaşığı domataes salası
1 tatlı kaşığı bıber salçası
kuru acı bıber
tuz
yağ
YAPILIŞI:
Etı kavuralım soğanı ınce kıyıp beraber sotelenir salçalar eklenır kavrulur tuz arzuya göre acı bıber doğranırsuyu ekle sos pişerken oturak taze fasulye bıraz haşlanır suzulur sosa ekle pışır
AFıyet olsun
http.//belguzaranne.blogspot.com
PİLAV
Malzemeler.1 bardak pırınç ( tuzla ıslatılır
1yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı sehrıye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı mahep
tuz
seker
et suyu
YAPILIŞI
Tencereye tereyağve sıvı yağ eklenir sehrıye kavrulur mahlepve seker tuz ılave edılır 1,5 bardak sıca
0 yorum:
Yorum Gönder