JÖLELİ MEYVE SALATASI
2 adet elma
2 adet armut
2 adet muz
2 adet portakal (koymadım
2 adet mandalına koymadım
kavun
cevız arzuya gore
kıraz
uzum
sıyah ve sarı
1 paket istediğiniz çeşit hazır jöle
Meyveleri ayıklayıp, yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra küçük küplere doğrayınız.
Doğradığınız bütün meyveleri karıştırıp porselen bir kâseye koyunuz.
Jöleyi kutudaki tarifine göre hazırlayınız.
Hazırladığınız meyvelerle jöleyi birbirine karıştırınız.
Ayaklı derin bardaklara veya cam kâselere doldurup, buzdolabında dondurunuz.
Donunca olduğu gibi servis yapınız.Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
1 yorum:
merhaba, iyi geceler...
meyvelerin iştah kabartan görüntüsünü söndürmemek için ideal oluyor jöle kullanımı özellikle pasta/tatlı üzerinde, hava ile temasını önlemek için kurtarıcı, fresh görüntüsü için tercih ediyorum ama çok nadir... meyve salatası şeklinde denememiştim, ellerinize sağlık ;)
Yorum Gönder