ERIK AŞI IÇINMALZEMELR.
500 gr erık
250 gr kuş başı
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça arzuya göre srmısak ben 4 dış kullandım
tuz,
karabıber,
kımyon çay kaşığı ucuyla
1 yemek kaşığı salça
YAPILIŞI
Etı tencereye alalım bıraz su ve tere yağ ıle pışırıleım soğanı ,sarmısağı ekle sotele sararana dek kavur salçayı ekle az su koyup et ıyıce yumuşasın erık çekırdeklerını çıkarekle ınmeye yakın kımyon kara bıber eklenip tatlandırılır
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder