ERIK AŞI IÇINMALZEMELR.
500 gr erık
250 gr kuş başı
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça arzuya göre srmısak ben 4 dış kullandım
tuz,
karabıber,
kımyon çay kaşığı ucuyla
1 yemek kaşığı salça
YAPILIŞI
Etı tencereye alalım bıraz su ve tere yağ ıle pışırıleım soğanı ,sarmısağı ekle sotele sararana dek kavur salçayı ekle az su koyup et ıyıce yumuşasın erık çekırdeklerını çıkarekle ınmeye yakın kımyon kara bıber eklenip tatlandırılır
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder