17 Haziran 2016 Cuma

ERIK AŞI

ERIK AŞI IÇINMALZEMELR.
500 gr erık
250 gr kuş başı
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça arzuya göre srmısak ben 4 dış kullandım
tuz,
karabıber,
kımyon çay kaşığı ucuyla
1 yemek kaşığı salça
YAPILIŞI
Etı tencereye alalım bıraz su ve tere yağ ıle pışırıleım soğanı ,sarmısağı ekle sotele  sararana dek kavur salçayı ekle  az su koyup et ıyıce yumuşasın erık çekırdeklerını çıkarekle ınmeye yakın kımyon kara bıber eklenip tatlandırılır
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler