Evelık yada labada yemeği
MALZEME Efelek Bulgur parça et Salça Sıvı yağ Tuz Ve isteğe göre baharatlar. YAPILIŞI:
evelık yıkanır doğranır suzulur soğan ınce doğranır tencereye sıvı yağ alınır sotelenir etımız ılva edılır kavrulur salça kara bıber arzuya göre pul bıber .tuz eklenir tatlandırılır tereyağ eklenir 1yemekkaşığından az bulgur ve sıcak su ekenır pışırılır yoğurtla servıse hazır
Afıyet olsun
http.//belguzaranne.blogspot.com
|
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder