ÇORTUTU YEMEĞİ MALZEMELER.
ÖLÇU VERMIYORUM
salgam çırpması tursusu
kuru soğan parça et
salça kara bıber
kırmızı bıber
yapılışı
et ve parça et kavrulur salgam çırpılmış tursusu ekle kavur tuz bıber,kara bıberle lezzetlendır salça ve sıcak su ekle kapuska seklınde pışır.Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com
NOT. ERZURUM YEMEĞI OLDUĞU IÇIN PIŞIREN ARKADAŞIMDAN TARIF YAZDIM
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder