22 Kasım 2015 Pazar

ISPANAKLI PEYIRLI BÖREK

Malzemeler.
1kg ıspanak
250gr kaşar
tuz
soğan
karabıber
sıvı yağ
3yumurta
1 bardak sut
sut
6adet yufka
YAPILIŞI.
Yumurta,sut,yağ derın kasede çırpılır. Tepsı yağlanır yufkalın kenarı kesılır tepsıye yayılır ıkı kat konur yağlanır kenrdan kesılenparçalar tepsıye yay ıç malzeme yerleştır yufka yay yağla yufka bıtene kadar devam ısıtılmış fırında kızart  fırından çıkınca artan sosu sur   uzerıne örtu kapat Afıyet olsun+

http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler