16 Nisan 2015 Perşembe

KAYISILI,CEVIZLI,HAVUÇLU,PORTAKALLI KEK

Malzememeler.
  1. 3yumueta
  2. 1su bardağı seker
  3. 1bardak portakalsuyu
  4. 1portakal kabuğu rendesı
  5. 10adet kayısı
  6. 1ardak cevıziçi
  7. 1 bardak sıvı yağ
  8. 1kabrtma tozu
  9. UN
  10. YAPILIŞI.
  11. .
  12. Seker yumurta çırpma kabına alıp kopuk olana dek çırp yağ,portakalsuyu ve rendelenmış kabuğunu 1bardak sutu rendelemış havucu ekle ıyıce çırp unu azarazarekle kabrtma tozunu ele ekle ıyıce çırpyağlanmış tepsıye boşalt veya kalıbatepsıyı yere hafıf hafıf vuralım kabarcık klamasın
  13. 180derce de önceden ısıtılan fırına sur pışınce çıkar soğuduktan sonra dılımle AFAIYET OLSUN

http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler