30 Nisan 2015 Perşembe

GÜVEÇ

MALZEMELER:
  • 1adet patlıcan
  •  adet patates
  • 500 gr dana eti2
  • 200 gr taze fasulye
  • 10 adet arpacık soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • karabiber, pul biber, tuz

Sebzeli Güveç Tarifi'nin Yapılışı


Kuşbaşı doğradığınız etleri  yıka derın bır kabaalını tum sebselerı doğrayın sıvı yağ tu ekle ıyııce harmanla  guveçe doldur uzreıne kabuğu soyulmuş domataeslerı yereştır   1yemek kaşığı tereyağ guvaecı kapat,180derecık fırnda 2saata yakın pışır.NOT:Fazla kallabalıksanız  malzemeyı ona göre ekleyın,Ben su yerıne domataes suyu kullanıyorum,Afıyet olsun


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler