Malzemeler
- 2 paket 10’lu halley,
- 2 paket sade krem şanti,
- 1 paket çikolata sosu,
- 1 paket damla çıkolata
- 1 paket petibör bisküvii.
Halleyli Yaş Pasta Yapılışı
Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayalım ve 30 dakika buzlukta dinlendirelim.
Halleyleri, petibör bisküvileri elimizle bir kabın içine parçalayalım.
İçine damla çıkloata ilave edelim. ( isteğe göre ceviz veya başka meyvede koyabiliriz )
Sonra krem şantiyi ilave edelim ve elimizle iyice karıştıralım.
pastatabanı servıstabağına aılın malzemelerı uzerıne koyuğ ıkıncı tabanı dılımle yapıştı
http.//belguzaranne.blogspot.com BEHIYE ATEŞ'ETEŞEKKÜRLER
0 yorum:
Yorum Gönder