20 Mart 2015 Cuma

AYVA TATLISI

MALZEMELER:
4ADET ORTA AYVA
1,5BARDAK CEVIZ İÇİ
KAYMAK
HER AYVA IÇIN 1 YEMEK KAŞIĞI SEKER AYVA BAŞINA 1 KARANFIL 
1TANRE KABUK TARÇIN
UZERINE YEŞİL FISTIK
YAPIIŞIAYVA YIKANIR ORTADAN KESILIP IŞLERI OYULUR YAYVAN TENCEREYE DIZILIR IŞERI RENDELENMIŞ ELMA IER KAŞIK SEKER BIR BARDAK SU GEZDIR AYVANIN ÇEKIRDEKLERINIINE EKLE 1'ER KARANFIL BATIRI TENCEREYI KAPATIN PİŞINCE KAYMAK VE YEŞİL FISTIKLA SERVIS EDIN,NOT.ARZUYA GÖRE GIDA BOYASI KULLANIN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler