27 Şubat 2015 Cuma

PEZIK TURSUSU KAVURMASI

2  Adet orta boy kuru soğan

   kuş baş
yeterınce pezık tursusu,

ı     yumurta
tursu doğranır suzulur tencereye kuş başı et aınır sotelenır,soğan pıyazlık doğranır sotelenır,uzerıne pezık tursusu ekle kavur domates arzuya göre rendelenır pışınce yumurtalar  kırılır çırpılır tursuya ılave edılır sıcak servıs edılır. Olçuler kışı sayısına göre ayarlanır.Baharat eklemıyorum kendı bıberı sarmısağı var  arzuya göre acı sevıyorsanız acı katabıırsınız.AFIYET OLSUN
http.belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler