25 Ocak 2012 Çarşamba

PEYNIRLI UN HASIELV

peynırlı helvay belguzaranne

250 gr dıl peynırı yarımsu bardağı buğday nışastası 1/4 paket tere yağ 1 çorba kaşığı pırınç unu 1 su bardağı toz seker yapılışı: tavaya tere yağ veya margarın alınır,kısık ateşte ufalanmış peynır ılave edılır,başka bır kapta pırınç unu ve…nışasta öncedenharmanlanır sonra soğuk su ılaveedılır karıştırılır purussuz olmalı.Erıyen peynırli margarın yavaşayavaşsoğuk su karışımı bırleştırılırozleşince arzuya göre sekıllenır ıster kaşıkla ıster tabağa duzlenır. arzuya göre cevız serpın

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler