Kabak mücver KAÇ KİŞİLİK: 1 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 10 dk
Malzemeler:
Hazırlanışı: * Kabakları temizleyip iri iri rendeleyip fazla suyunu sıkın. Yumurta akını ayrı bir kapta kar halinde çırpın. Dereotunu ve taze soğanları yıkayıp kıyın. * Unu bir kaba alıp kaşarpeyniri, tuz ve karabiberle harmanlayın. Dereotu, taze soğan ve kabağı ekleyip karıştırın. Yumurta akını azar azar ilave ederek yedirin. Düzgün bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. * Kızartmak için sıvıyağı tavada kızdırıp kabaklı karışımdan kaşık kaşık alarak ilave edin. İki tarafı da kızarınca kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak olarak servis yapın. |
3 yorum:
sizede tünaydın diyorum yalova teklifiniz için çok teşekkür edrim ben esenler de ikamet ediyorum sizi izlemeye alıyorum eğer sizde alırsa nız çok sevinirim sevgiler
Günaydınlar Belgüzar annem umarım afiyettesinizdir.
I apologise, but, in my opinion, you are not right. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.
Yorum Gönder