12 Eylül 2009 Cumartesi

gelıbolu arkadaşımın etınlıği için (domateslı sehrıye pılavı ve kırmızı pancar tursusu)

malzemeler 1 su bardağı arpa sehrıye 2su bardağı et veya tavuksuyu 2 domates rendesı 1kaşık zeytınyağ 1kaşık tereyağ yapılışı: yağve sehrıyeyı tencereye alalım kavuralım.Rendelenmış domateslerı ılave edelım kararınca tuzunu ve kaynamış et veyeyz tavuksuyunu ılave edelim.Orta ateşte pışırelım.kapaına kağıt havlu kapatım demlensın sonra servıse hazır PANCAR TURSUSU. YAPILIŞI . 1KKG Pancar yıkanır ustunu geçe su konur kaynatılır. SOĞUMAYA BIRAKILIR . KABUKLARI SOYULUR 4 EBÖLUNUR KAYNATILMIŞ SUYA BIRAZ SIRKE VE TUZ KONULUR PANCARLAR IÇINE ILAVE EDILIR . tUZU KENDINIZ AYARLAYIN BIZIM EVDE TUZ YENMEDIĞIİÇİN ÇOK AZ KOYDUM AFIYET OLSUN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler