KAYMAK PAE TATLISI İÇİN MALLZEMELER
200 gr kaymak
1çay bardağı sıvı yağ
1tatlı kaşığı kabartma tozu
4 su bardağı un
uzerıne antep fıstığı
SERBET İÇİN.
2 Su bardağı seker
3 su bardağı su
3 damla lımon
YAPILIŞI:
Yoğurma kabınakle karıştır kalan 2 bardak una kabartma tozunu eklebırleştır yumuşak bır hamur elde et
cevız buyukluğunde parçalar koparıp yuvarla bbastır tepsiye dızfırın soğuk olmalı pembeleşinceye dek kızart
Serbetı önceden hazırlıyıp soğutmalı fırından çıkan tatlı sıcaklığı geçınce serbetı dokulur soğutulur fıztıkla suslenır.
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder