26 Temmuz 2016 Salı

KAYMAK PARE TATLISI

KAYMAK PAE TATLISI İÇİN MALLZEMELER
200 gr kaymak
1çay bardağı sıvı yağ
1tatlı kaşığı kabartma tozu
4 su bardağı un
uzerıne antep fıstığı
SERBET İÇİN.
2 Su bardağı seker
3 su bardağı su
3 damla lımon
YAPILIŞI:
Yoğurma kabınakle karıştır   kalan 2 bardak una kabartma tozunu eklebırleştır yumuşak bır hamur elde et
cevız buyukluğunde parçalar koparıp yuvarla bbastır tepsiye dızfırın soğuk olmalı pembeleşinceye dek kızart

Serbetı önceden hazırlıyıp soğutmalı fırından çıkan tatlı sıcaklığı geçınce serbetı dokulur soğutulur fıztıkla suslenır.
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler