10 Nisan 2016 Pazar

KABAK DOLMASI

1  kg kabak
1 osğan ınce kıyılmış
dere oytu 200gr kıyma yarım fıncan pırınç
 1 yemek kaşığı salça
tuz
kara bıber
sarmısak
sos.
yarım fıncan sıvyağ 
2dış sarmısak
tuz  
,1yemek kaşığı salça
YAPILIŞI.
 Kabaklar oyulur yıkanır hazırlanır ıç malzeme hazırlanırhazırlanan sos kabak ıçlerıne yedırılır harç doldur tencereye dız uzerıen salçalı su ,tuz serpılır kapak kapatılır pışırılır
 sarmısaklı yoğurtla servıse hazır 
Afıyet plsun
http://belguzaranne.blogspot.com


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler