21 Mart 2016 Pazartesi

KIZARMIŞ MANTI

MANTI MALZEMELERI.


Un
su
tuz

İÇ MALZEMELER:
Kıyma
tuz
karabiber
pul bıber
ÜZERİNE
Sarısaklı  yoğurt
tere yağ
kızartmak ıçın sıvı yağ
YAPILIŞI.
hamur malzemelerı yoğur 1 saat dınlendır bezeler al aç kare kare kes
 iç malzemeler(kıyma ,soğan rendesı,pul bıber, tuz,kara bıber ekle yoğur
hamur ıçlerıne koyup bohça seklınde kapat  ışlem bıtınce kızgın yağda kızartıp servıs tabağına al  uzerıne sarmısaklı yoğurtla servıset uzerıne  kırmızı bıber ve tere yağ yapılır .Afıyet olsun
 http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler