10 Şubat 2016 Çarşamba

ISPANAKLI VE PEYNIRLI SU BÖREĞİ

ISPANAKLI PEYNIRLI SU BÖREĞİ
Malzemeler.

  • 4 yumurta
  • 3.5 su bardağı un   bardağı kendı ölçunuze göre ayarla 
  • 150 gr. margarin
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 3.5 litre su  haşlamak için
  • Sıvı yağ
  • 1demet ıspanak(yıka doğra az yağda kavur
  • Peynir
Su Böreği Yapılışı:
Peynirleri bir kapta çatalla ezin.haşlanan ve kavrulan ıspanağı karıştırım

 HAMUR İÇİN:
Yoğurma kabına yumurtaları kırın tuz ve sıv  yağı eklenırçok az su
karıştırılırun elenır azar azar ekle yoğur dınlensın

hamuru 8 parçaya böl   beze
yap bıraz kalın aç uzerını ört tepsıyı yağla  tencereye tuz ekle kaynat yufkaları 4'e bol bırtane tabanna serılecek butun ser dığer yufkalrı haşla soğuk suya tut kurula tepsıye doşe tereyağ ve sıvı yağ karışımı gezdır tam ortasına ıspanakı peynırlı harcı kullan uzerıne tekrar yağ gezdır yufkaları yay enuste yıne tere yağ gezdır yumurta çırp yay önceden ısıtılmış fırına sur kızart
Afıyet olsun.
http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler