- EKŞİLİ YAHNI
- MALZEMELER
- 300 GR KUZU KUŞ BAŞI
- 1KG ARPACIK SOĞAN
- 1KASE HAŞLANMIŞ KABUĞU SOYULMUŞ NOHUT
- 1YEMEK KAŞIĞI SALÇA
- 1 BUYUK KASE AÇMA KAYISI.(EKŞI KAYISI
- TUZ.tereyağ
- YAPILIŞI
- TENCEREYE ETI ALALIM PİŞIRELIM UZERINE ARPACIK SOĞANLARI TEMIZLE YIKA EKLE KAVUR SALÇASINI SUYUNU VE HAŞLANMIŞ KABUĞU SOYULMUŞ NOHUTU EKLE KAYISIYI YIKA MALZEMELERE EKLE PIŞSIN TUZUNU KENDINIZ AYARLAYIN
- BU YEMEĞI BEN ILK DEFA ARKADAŞIM NESRINDE YEDIM BAYILDIM ELINE SAĞLIK ARKADAŞIM
- http://beguzaranne.blogspot.comnot açma dedıklerı ekşi kayısı
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder