22 Şubat 2016 Pazartesi

EKŞİLİ YAHNI( ERZURUM YöRESI

  1. EKŞİLİ YAHNI
  2. MALZEMELER
  3. 300 GR KUZU KUŞ BAŞI
  4. 1KG ARPACIK SOĞAN
  5. 1KASE  HAŞLANMIŞ KABUĞU SOYULMUŞ NOHUT
  6.  1YEMEK KAŞIĞI SALÇA
  7. 1 BUYUK KASE  AÇMA KAYISI.(EKŞI KAYISI
  8. TUZ.tereyağ
  9. YAPILIŞI
  10. TENCEREYE ETI ALALIM PİŞIRELIM  UZERINE ARPACIK SOĞANLARI TEMIZLE YIKA EKLE KAVUR SALÇASINI  SUYUNU  VE HAŞLANMIŞ  KABUĞU SOYULMUŞ  NOHUTU EKLE  KAYISIYI YIKA MALZEMELERE EKLE  PIŞSIN TUZUNU  KENDINIZ AYARLAYIN
  11. BU YEMEĞI  BEN ILK DEFA ARKADAŞIM NESRINDE YEDIM BAYILDIM ELINE SAĞLIK ARKADAŞIM
  12. http://beguzaranne.blogspot.comnot açma dedıklerı ekşi kayısı 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler