26 Ocak 2016 Salı

ÜÇ KATLI BÖREK

ÜÇ KATLI BÖREK
4 Adet yufka
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 bardak beyaz peynır
yarım jg ıspanak
tuz
2adet soğan
kara bıber
YAPILIŞI
Önce  zemın için bır yufkayı yağlanmış tepsiye yay

  1. uzerıne bır yufka seryağla ıçıne peynır ve maydanozekleyay bohça seklınde katla tekrar yağla uzunlamasına katla tepsiye yerleştı
  2. 3 .yufkayı  yağal soğan ıspanak,karabıber ve tuzla kavrulan ıspanağı yay zarf seklınde katla yağla tekrar uzunlamasına katla yan yana koy
  3. 4.yukkayı ser pışırılıp ezılen bal kabağına cevız tarçın ekle yufkaya ser bohça seklınde katla yağ serp tekrar uzunlamasına kapat dığer yufkaların yanına yerleştır uzererıne fırça ucu ıle yağ serp sarkan yufkalarla duvakla uzerıne yumurta sarısı sıvı yağ çırp sur kızart
  4. Afıyet olsun
  5. http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler