5 Aralık 2015 Cumartesi

ETLİ PATATESLİ BEZELYE

  • 400 gr parça et
  •   2patates
  • 1kuçuk havuç
  • 300gr  bezelye 
  • 1 kuru soğan
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • yarım limon
YAPILIŞI
Etyıkanır tencereye alınr suyunu çekene dek kavur sıvı yağekle kavurma ışlemını devam edılır soğan ince kıyılr etın uzerıne ekle sotelenınce salçayı ekle tuz  ve kara bıber arzuya göre ekle suyunu ılave edılır  havuç ince doğra ekle suyun içine karıştır yumuşayınca patateslerı kup doğra ılave et ağzını kapat yarım limon at pışınce  ocaktan al.Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com




0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler