Malzemeler:
1Adet koy tavuk gögsu
3adet bıber
2tane kuru soğan
2 adet domates
1kaşık salça
1yemek kaşığı tere yağ
1 çay bardağından az sıvı yağ
YAPILIŞI.
Tavuk haşanır doğranır,soğan ınce kıyılır sıvı yağ tencereye alınır sotelenır,bıberler ınce kıyılır sotelenır domatesler blendırlanır eklenır bulgur(1bardak)karıştır tuzunu ekle kavur ben bır bardak bulgura 1,5 bardak koyuyorum tavuklu olduğu ıçın 2bardak koydum tam geldı tuz ekle karıştır tencereyı kapatalımkısalım göz göz olunca ocağı kapat.Tahta kaşıkla havalandır sofra bezıne sar demlensın
AFIYET OLSUN
http://belguzaranne.blogspot.comYanında jelepen tursu kayısı hoşafı
0 yorum:
Yorum Gönder