1 kg. taze iç
bakla
1 su bardağı
zeytinyağı
2 baş orta büyüklükte
soğan
1/2 demet dereotu
1 adet
limon
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı tuz
Soğanları
incecik doğrayıp, içinde
zeytinyağı olan bir tencerede ateşe
koyun. Baklaları yıkayarak tencereye ekleyin. Tuz, şeker ve birkaç dal
dereotunu bütün olarak tencereye atın. Üzerini örtecek kadar kaynar su ilave
edip
limon suyu gezdirin Bir
taşım kaynadıktan sonra,hafifletin. Baklalar yumuşayıncaya
kadar pişirin. Kabında soğutup dağıtım tabağına alın ve ince kıyılmış dereotu
serpiştirerek servis yapın.
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder