Yarım kg
bakla
1 adt
soğan
2 diş
sarımsak
1 çorba kaşığı un
1 çay bardağı
zeytinyağı
1 tatlı kaşığı şeker
2 su bardağı su
Tuz
Dereotu
Bakla yıkanır, ayıklanır, yayvan bir tencereye konur. Üzerine sırasıyla
yarım daire şeklinde doğranmış
soğan,
sarımsak, un, tuz, şeker,
zeytinyağı ve su bırakılır. Kapağı kapatılır. Orta-kısık ateş arası 45
dakika pişiri lişirilir. Ilık olarak servis yapılacağı sırada kıyılmış dereotu serpilir
tarıf.lezzetler.com
http.//belguzaranne.blogspot.com
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder