• 2 adet patlıcan(büyük)
  • 3 adet patates
  • 1 adet kabak
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet çarliston biber
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 300-350gram kadar kemikli veya kemiksiz et
  • 5 adet domates
  • sıvı yağ ve 1su bardağından az su
  • 1 büyük baş sarımsak,
  • 1kase bamya
İlk önce sebzeleri iri iri kesin, soğanı  sarmısağı doğrayın
İri iri doğranmış kırmızı ve çarliston biber ve halka halka doğranmış sivri biberi ,tum sebze ve etlerı bamyayı derın bır kasede harmanlayın guvexce doldur uzerıne domates doğra tuz.et yağsızsa yağ ekle çok az su ılave et guvecın ağzını folya ıle kapat ateşı yak  kaynamaya başlayınca kızık ateşte  2aat pışır.AFIYET OLSUN