25 Haziran 2014 Çarşamba

HAVUÇLU VE CEVIZLI KEK

 
31su bardağı toz seker
3yumurta
1adet havuç rendesı
 1 çay bardağı cevız çekılmış
1 su bardağı sıvı yağ
2adet kabartma tozu
un(unu azarazar eklıyıp kıvamınını ayarlayın
YAPILIŞI:
Karıştırma kabına yumurta seker konur ıyıce çırpılır havuş kabartma tozu sıvı yağ ekle ıyıce çırp unu azar azarkarıştır kaşıkla bakın akımına boza seklınde akıyorsa tamamdır.Önceden ısıtılmış 170derecede pışırın fırının ağzını açmayın ustu kızardıysa kurdan batırın eğer hamur bulaşmıyorsa pışmıştır .Afıyet olsun
 
 
 
 
 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler