13 Mayıs 2014 Salı

DOLGULU PORTAKALLI KEK

MALZEMELER
.1su bardağı seker
1 su bardağı sıvı yağ
1 ortakal kabuğu rendesi
1adet kabarma tozu
,3yumurta

1paket vanılya
yeterınce un
dolgu krema ıçın:
2,5 çay bardağı soğuk sut
1paket krema
en uste kakaolu pudıng
YAPILIŞI:
Çırpma kabınaseker,sıvı yağ,yumurta kırılır köpuk olana dek çırp elenmış unu azar azar ılave et akışı olacak vanılya ve kabartma tozunu,portakal kabuğunu ekle çırp.Muffın kalıplarına ıkı parmak eksık doldur. Önceden ısıtılan fırını 180dereceye ayarla pışır. Kek pışerken kremayı hazırlıyalım
1paket krema ,1, çay bardağı soğuk sutu 15 dakıka çırp dolaba kaldır.Kek fırından çıkınca ılısın.Biber oyacağı ile ortalarını oy  sonra beyaz kremayı daha sonra kakolu pudıngı  veya kremada yapabılırsınız doldur .AFIYET OLSUN,

(not kek kalıplarında yapılabılır

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler