MALZEMELER
5 adet yufka
3 büyük dilim kabak
dövülmüş ceviz
sıvı yağ
süt
tereyağ
toz şeker
ŞURUP
4 bardak su
4 bardak şeker
YAPILIŞI
tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et 5 adet yufka
3 büyük dilim kabak
dövülmüş ceviz
sıvı yağ
süt
tereyağ
toz şeker
ŞURUP
4 bardak su
4 bardak şeker
YAPILIŞI
tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et servıse hazır.Afıyet olsun
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder