MALZEMELER
5 adet yufka
3 büyük dilim kabak
dövülmüş ceviz
sıvı yağ
süt
tereyağ
toz şeker
ŞURUP
4 bardak su
4 bardak şeker
YAPILIŞI
tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et 5 adet yufka
3 büyük dilim kabak
dövülmüş ceviz
sıvı yağ
süt
tereyağ
toz şeker
ŞURUP
4 bardak su
4 bardak şeker
YAPILIŞI
tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et servıse hazır.Afıyet olsun
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder