12 Mart 2014 Çarşamba

YUFKALI BAL KABAĞI TATLISI

MALZEMELER
5 adet yufka

3 büyük dilim kabak

dövülmüş ceviz

sıvı yağ

süt

tereyağ

toz şeker



ŞURUP

4 bardak su

4 bardak şeker



YAPILIŞI

tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et
5 adet yufka


3 büyük dilim kabak

dövülmüş ceviz

sıvı yağ

süt

tereyağ

toz şeker



ŞURUP

4 bardak su

4 bardak şeker



YAPILIŞI

tepsiyi tereyağla yağla bir yufkayı 2 ye böl yufkanın üzerin daha önce hazırladığınız iç yani kabak rendesi ceviz ve toz şeker bu harçtan yufkanın üzerine serp tabiiki harcı koymadan önce yufkamıza süt ve yağı iyice yedir daha sonra iç malzemesini dök fırına sür piştikten sonra bir kapta kızdırdığımız tereyağını tepsinin hertarafına dök ve şurubunu ilave et servıse hazır.Afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler