1 Mart 2014 Cumartesi

ISPANAKLI TAVUKLU VE PEYNIRLI REÇELLİ KREP

100 gr. Ispanak 
50 gr. Tavuk 
2 ad. Domates 
75 gr. tereyağı 
100 gr. Kaşar peyniri 
50 gr. Sivri biber 
150 gr. soğan 
1 diş sarımsak 
6 gr. tuz 
40 gr. mantar 
karabiber 

25 gr. Tereyağını eritip, 50 gr. Soğanı pembeleştirilir, içine 20 gr. mantar, 15 gr. sivribiber ve 25 gr. Domatesi sote edilir. Ispanak, kalan soğanlarla sote edilir. Tuz ve karabiber ilave edilip, kavrulur. Kalan tereyağı ile tavuk soğan ile kavrulup içine, sivribiber, mantar, domates, tuz ve karabiber katılıp, sote edilir. Bu malzemeler hazırlandıktan sonra, bir güvecin içine önce iç, üzerine kaşarpeyniri ve krep, ıspanaklı iç, kaşar ve krep, tavuklu iç, kaşar peyniri ve krep, en üste kalan kaşar peyniri konularak salamandırada pişirilip, servise sunulur.
NOT.ben bazılarını reçellı,bazılarını peynırlı yaptım

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler