16 Mayıs 2013 Perşembe

ZEYTINYAĞLI İÇ BAKLA

MAZLEMELER.
500 gr iç bakla
1bağ yeşil soğan
1bağ der otu 1adet kesme seker
tuz unveya lımonsuyu
 
 1 tane kesme seker
1çay bardağı sızma yağ
1tane ırı soğan
yapılışı.
bakla ayıklanır unlu veya lımonlu suya bırakılır kararmaması içın
soğan ınce kıyılır tencere yağı alıp soteleyın,ınce kıyılan dere otunun yarısı yeşil soğanı,sekerı tuzu ekle kavur çok az sıcak su ekle pişmeye bırak baklalr yumuşayınca ocaktan ındır servıs tabağına alın. Soğuyunca kaln dere otunu serpın sarmısaklı yoğurtla servıse hazır.Afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler