21 Mayıs 2013 Salı

PEYNIRLI ÇİKOLATALI KURUVASANLAR

Malzemeler.
1 paket margarın  yumuşak
1 çay bardağı sirke
2.5 bardak süt
1yemek kaiığı seker
1paket yaş maya
aldığı kadar un
1çay kaşığı tuz
Yapılışımargarın harıç dığer lazemele yoğutulur .Hamur 3 eşit parçaya bölunur,her parça 6ya bölunraçılır yağlanır ust uste konur.servıs tabağı buyukluğunde açılır ıçıne arzuya göre çıklota. peynır konur sıagara böreği gıbı  sar fırını ıraz ısıtıp tepsıye dızılen kruvasanlar kabartılmak için fırında beklet kabarınca çıkar uzerıne yumurta sarısıu çörek otu veya susam serp 200 de pışırAfıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler