18 Şubat 2013 Pazartesi

SEBZE SALATASI


   
Malzemeler:

Havuç - 2 adet
Tavuk göğsü - 700 gram
Paket mayonez - 1 adet
Yumurta - 4 adet
Kiwi - 3 adet
Patates - 4 adet
Füme peyniri - 200 gram
Tuz.

Hazırlanışı:

1. Eğer defne yaprağı, soğan ve karabiber ile birlikte tavuk göğsü kaynamaya gerek festival salata hazırlanması için.
2. Kırk beş dakika pişirin, hatta daha iyi bir saat. Kemiklerden et ayırın ve lifler ayrıştırmak. Böylece, salata yumuşak dönecek. Kabuk onları soymak, sert haşlanmış yumurta kaynatmak gerekiyor, patates ve havuç kaynatın ve onları, cilt doğrudan serin ve kabuğu olabilir pişirin.
3. Sonra açılmak peynir örgü ve ince doğrayın. Eğer isli peynir beğenmezseniz, bu Rus ve Hollanda peyniri değiştirebilirsiniz. Bu peynir rendeleyin gerekir. Sonra iki bölüme tüm ürünler bölmek gerekir.
4. Bunun yerine halka, size zeytin kutuları kullanabilirsiniz. Kabın merkezinde yer kavanoz ayarlayın. Düzgünce koymak yarım tavuk ve biraz tuz etin etrafında Bankalar. Her katman biraz pritrambovat olduğunu. Et ovmak patates yarısı, tuz ve havuç ovmak yarısından fazlası.
5. Yumurta üstüne havuç rendeleyin. Sonra zaten yıpranmış peynir yarısını koyun. Mayonez ile örgü uygulayın. Yumurta, havuç ve patates sonra, peynir - sonra, tavuk aşağıdaki gibidir: Kalan sebzeler Rub. Salata yağı mayonez, dikkatle kivi ortasında ve garnitür salata dilimlerden kavanoz çıkarın.

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler