Patates - 300 gr
Taze mantarlar - 500 gr
Soğan - 2 kafalı
Ekşi krema - 1 çorba kaşığı kadar [+]
Yumurta - 1 adet
Mayonez - 2 yemek kaşığı
Peynir - 100 gr
Hazırlanışı:
Ince ince doğrayın ve kızartın altın kahverengi luk.Dobavit iri mantar doğranmış kadar ve sıvı buharlaşan kadar yüksek ateşte pişirin. Tuz ve biber ile hafifçe sezon. Yağlanan çok ince kruzhochkami.Formu içine smetanoy.Kartofel soyma ve kesme ile karıştırın. Hiçbir delik, mantar lukom.Syr fazla kartofelya.Vylozhit için baharat serpin böylece Vystelit alt ve patates dilimleri yanları rendeleyin ve yaymak mayonez ile dövülerek gribov.Yaytso üzerinde ve sıcak fırında zapekanku.Pech üzerine dökün kızarana kadar .
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder