9 Ekim 2012 Salı

PORTAKALLI KEK. Malzemeler. 3adet yumurta 1su bardağı toz seker 1yemek kaşığı portakalkabuğu 1adet kabartma tozu yarım bardak sıvı yağ yarım bardak portakal suyu kvıama göre un yapılışı: seker ve yumurta çırpılır,portakalsuyu ve sıvı yağ kabartma tozu çeklenır mıkserle karıştırlır un azar azar eklenır portakal kabukları da eklenır boza kıvamı olana dek un karıştırlır yağlanmış kalıba dokulur önceceden ısıtılmıç 150dercedekı fırında pışer.Afıyet olsun .Bu lezzetlı kekı torunum şimal yaptı teşekkürler

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler