PEYNIRLI TEREYAĞLI BÖREK:
MALZEMELER:
5 yufka
3 yumurta
yaım çay bardağı su
yarım paket tereyağ
250gr peynır
yapılış:ı
teryağ erıtılır suyla ve sıvı yağ ıle yumurtalarla beraber çırpılır;tesı yağlanır ılk yufka yayılır çırpılan harçtan surulur 3 kat ayn ışlem yapılır peynır rendesı yayılır kaln ıkı yufka aynı ışlemı görur. yufka peynırın uzerıne kapatılır börek bışakla bır kaç yerınden batırılır klan sos dökulur önceden ısıtılmış fırına atmadan arzuya göre susam veya çörek otu serpılır.Afıyet olsunIRLI TEREYAĞLI BÖREK:
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder