22 Mayıs 2012 Salı

SARMISAKLI EKMEK

MALZEMELER. un,su,tuz,sarmısak,dereotu,sıvı yağ,seker,sut,1çay kaşığıderman(ekmek çeşitlerı için madde fırınlarda satılıyor yapılışı: unyoğurma kabına alınır ortası açılır maya seker ılıksu eklenır maya kabarırı,sonra asıvı yağ,tu derman,dere otu ,2dış sarmısak eklenır yoğurulur dınlenır. Arzuya göre yağlanmış kalıba veya benım gıbı poaca seklinde yuvarlanır 15 dakıka daha tepsıde kabarır önceden ısıtılan fırında 150 derecede pışer benım fırınım derecsi sız kendınız ayarlayın afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler