8 Nisan 2012 Pazar

ÇİĞ KÖFTE NASIL YAPILIR

500 GR DANA KIYMA YAĞSIZ 400 GR INCE BULGUR 2 YEMEK KAŞIĞI BIBER SALÇASAI 2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI 150 GR ISOT 2 ADET KURU SOĞAN 4 DIŞ SARMISAK YARIM DEMET TAZE NANE YARIM DEMET MAYDANOZ 1 BAĞ TAZE SOĞAN 2TATLI KAŞIĞI KIMYON 2TATLI KAŞIĞI YENI BAHAR 1 TATLI KAŞIĞIREYHAN YARIM KAŞIK TARÇIN YARIM KAŞIK KARA BIBER 1TATLI KAŞIĞI TOZ SEKER TUZ YAPILIŞI: SARMISAK,KURU SOĞAN INCE KIYILIR,YOĞURMA KABINA ALINIR,SALÇALAR ILAVE EDILIR HARMANLANIR BULGUR KARIŞTIRILIR YOĞURULUR ÖZLEŞENE DEK SONRA BAHARATLAR,INCE KIYILMIŞ MAYDANOZ.SOĞNANE ILAVE EDILIR IYICE YOĞURULUR ISOT LA IYICE OZLEŞTIRILIRARA RA ÇAY BARDAĞI SU ILAVE EDILEREK YOĞURULUR ,MARULLA YADA KIVIRCIKLA LIMONLA SERVISE SUNULUR,(NOT BIZIM EVDE LIMON KULLANAMIYORUZ )AFIYET OLSUN

3 yorum:

bir kase lezzet dedi ki...

ellerine sağlık canım:)
nefissssss

Beyaz Hanımeli dedi ki...

Ellerinize sağlık, bizim ufaklı bayılıyor buna :) Mutlu haftalar, sevgiler.

Arzu'nun hobileri dedi ki...

mmmm nefis görünüyor, ellerine sağlık ablacım...

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler