500 GR DANA KIYMA YAĞSIZ
400 GR INCE BULGUR
2 YEMEK KAŞIĞI BIBER SALÇASAI
2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
150 GR ISOT
2 ADET KURU SOĞAN
4 DIŞ SARMISAK
YARIM DEMET TAZE NANE
YARIM DEMET MAYDANOZ
1 BAĞ TAZE SOĞAN
2TATLI KAŞIĞI KIMYON
2TATLI KAŞIĞI YENI BAHAR
1 TATLI KAŞIĞIREYHAN
YARIM KAŞIK TARÇIN
YARIM KAŞIK KARA BIBER
1TATLI KAŞIĞI TOZ SEKER
TUZ
YAPILIŞI:
SARMISAK,KURU SOĞAN INCE KIYILIR,YOĞURMA KABINA ALINIR,SALÇALAR ILAVE EDILIR HARMANLANIR BULGUR KARIŞTIRILIR YOĞURULUR ÖZLEŞENE DEK SONRA BAHARATLAR,INCE KIYILMIŞ MAYDANOZ.SOĞNANE ILAVE EDILIR IYICE YOĞURULUR ISOT LA IYICE OZLEŞTIRILIRARA RA ÇAY BARDAĞI SU ILAVE EDILEREK YOĞURULUR ,MARULLA YADA KIVIRCIKLA LIMONLA SERVISE SUNULUR,(NOT BIZIM EVDE LIMON KULLANAMIYORUZ
)AFIYET OLSUN
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder