29 Mart 2011 Salı

KETE

malzemeler: 3 yemek kaşıgı un 1çorba kaşığı tere yağ 2çorba kaşığı yoğurt 2çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1çorba kaşığı sirke 2çay bardağı su üzereı için 1 yumurtanın arısı yapılışı yoğurma kabına,un,sıvı yağ,yoğurt,sırke,tuz ılave edılır yumuşak bır hamur elde edılır ı5 parçaya bolunur yarım saat dınlenır .bezeler açılırtereyağ surulur dığertarafta 3kaşıkun ve 1kaşık tereyağ kavrulur bezelere pay edılır.bohça seklınde katlanır yağlı kağıt serılmış tepsıye sızılır benım fırınım 170derecede pişirıyor AFIYET OLSUN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler