17 Şubat 2011 Perşembe

HURMA DIĞER ADIYLA KALBUR'A BASTI

malzemeler: ıkı buçuk su baerdağı un 1 paket kabartma tozu yarım çay bardağı sıvı yağ yarım çay bardağı yoğurt yarım paket tere yağ bırtatlı kaşığı sırke yaım su bardağı çekılmış cevız arzuya göre tarçın yapılışı hamurluk malzemeler kulak memesı yumuşaklığında yoğurulur un az gelırse eklenır .Cevız buyukluğünde toplar alınır rendede duzelır ıçıne tarçınlı cevız konur tepsıye dızılır. fırınınınız ayarına göre önceden ısıtılmış fırında benım fırınım (180derecede pişirilır,soğutulur.serbet ıçın:2.5su bardağı seker 2.5su bardağı seker kaynatılır kıvamına gelınce yarım lımon sıkılır beş dakıka daha kaynatılır sıcak serbet soğuk hurmaya dokulur afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler