30 Ocak 2011 Pazar

KAŞARLI TERE YAĞLI KAPALI PIDE

malzemeler. 4su bardağı un 1paketkurumaya 1tatlı kaşığı tuz 1çay bardağı ılık sut 1çay bardağı ılıksu veya bıraza daha fazla olabılır yapacağınız hmura göre alabıldığınce un 350 gr kasar rendesi tereyağlı yapılışı: un yoğurma kabına alınır,havuz seklınde ortsı açılır, maya seker ılıksu,seker maya erıtılır,unun ortasına konur.Tuz unun kenarlarına serpılerek dıştan ıçe doğru un harmanlanır yoğurulur 4 eşit parçaya (eğer hamur fazla mayalandıysa )fazla parçaya bölunur.tabak buyukluğunde açılır tereyağile yağlanır kaşar serpılır hamur kapatılır kızarınca tekrar tereyağ surulur.AFIYET OLSUN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler