hoşgeldiniz * Ana Sayfa 12 Aralık 2010 Pazar Malzeme : •3,5 su b. süt •3,5 su b. su •1 su b. nişasta Şurubu için: •1,5 su b. tozşeker •2 su b. su •1 su b. fıstık veya badem içi •1 çay b. gülsuyu Süslemek için: •Çilek •pudra şekeri Hazırlanışı : Tencereye 3.5 su bardağı su,3.5 su bardağı süt ve 1 su bardağı nişasta ilave edip pişirin.Daha sonra muhallebiyi tepsiye dökün ve buzdolabında dinlendirin. Ayrı kapta 1.5 su bardağı toz şekeri ve 2 su bardağı suyu ilave edip şekeri eritin.Üzerine 1 çay bardağı gülsuyu ekleyin. Su muhallebisini buzdolabından çıkartın.Tatlıyı dilimleyin. Üzerine şurubunu dökün. Süslemek için ise küp kesilmiş çileği ve pudra şekerini ile süsleyin ben sade yaptım çilek koymadım You might also like:
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder