30 Aralık 2010 Perşembe

MANTI

MALZEME. UN.su, tuz1adet yumurta İÇMALZEME. kıyma,soğan,karabiber yapılışı.ben kışı başına bır çay bardağı su koyuyorum,un havuz seklıne açılır tuz 1 yumuta alabıldığı kadar un yoğurulur dınlenmeye bırakıılır. sonra beze alınıp açılır. sıra sıra yufkanın uzereıne kıymalı harç dızıılır ıkıncı yufla ouzerıne serılır oklava yardımı ıle yerlerı ayarlanır ruletle kesılır ,tencereye su tuz bıraz zeytınyağı damlatılır yapışmasını onlemek ıçın arzuya gore suzulur tere yağlı yenır ,arzuya göre samısaklı yoğurtlu yenır yapan arkadaşlarım başarılar sılerım

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler