7 Ekim 2010 Perşembe

peynırlı un helvası (paşa kızı arkadaşımın blounun doğum gunu ıçın gönderıyorum nıce senelere

EYNIRLI UN HELVASI

250 gr dıl peynırı yarımsu bardağı buğday nışastası 1/4 paket tere yağ 1 çorba kaşığı pırınç unu 1 su bardağı toz seker yapılışı: tavaya tere yağ veya margarın alınır,kısık ateşte ufalanmış peynır ılave edılır,başka bır kapta pırınç unu venışasta öncedenharmanlanır sonra soğuk su ılaveedılır karıştırılır purussuz olmalı.Erıyen peynırli margarın yavaşayavaşsoğuk su karışımı bırleştırılırozleşince arzuya göre sekıllenır ıster kaşıkla ıster tabağa duzlenır. arzuya göre cevız serpın . l AFIYET OLSUN(gelınızız malatyalı ordan ögrendım)

2 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Çok güzel çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

Saygılarımla.

deniz dedi ki...

nefis görünüyor..ellerine sağlık canım..

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler